FOTO’S

50 Jaar ‘Langs Jan’

Ook dit jaar, 2017, werd het seizoen afgesloten met een eindfeest….. een heel speciaal eindfeest….

We vierden dit jaar het 50 jarig bestaan van het atelier! Een prachtige expositie en buiten allerlei leuke activiteiten. Van dromenvanger tot indianentooi en afsluiten met een echt kampvuur en marshmallows! Wat was het gezellig. Met hulp van de Colour Girls, Nonamefacilities en heel veel lieve dames werd het een geweldige middag!

Gert Zuidgeest bedankt voor de prachtige foto’s

Cadeau voor de burgermeester

Begin maart ontvingen wij van de coöperatie centrum Baarn het verzoek om een kunstwerk te maken voor de Burgemeester van Baarn. Een geweldige opdracht, een geweldige eer om met al onze mini-kunstenaars aan het werk te gaan. De coöperatie had wel enkele eisen….  Als de Burgemeester naar het kunstwerk kijkt, moet hij direct aan het centrum van Baarn denken!

Geveltjes kijken, tekeningen maken, ontwerpen en uitvoeren, wat waren we trots dat de Burgemeester het persoonlijk in ontvangst kwam nemen!

Raku cursus 2017

Traditiegetrouw werd er dit voorjaar weer een geweldige Raku cursus georganiseerd.

Na 3 avonden boetseren en glazuren werd op een zwoele zomeravond, op een heerlijke buitenlocatie de oven opgestookt en op de traditionele Japanse manier de prachtigste resultaten behaald!